Margreeth Brokking

Margreeth Brokking heeft in Galerie Villa Valle Dei Fiori en de bijbehorende beeldentuin een permanente expositie van haar werk in keramiek, brons en steen. Informazioni in italiano (PDF, 1,2 MB).

Van 18 juni t/m 25 september is in de galerie de expositie "Il corpo umano come paesaggio / Landschappelijk lichaam" met schilderijen, tekeningen en installaties van Yvette de Vries (www.yvettedevries.nl) te zien.

Op de schalen zijn priesreressen zichtbaar met Etruskische inscriptiesOp de schalen zijn priesreressen zichtbaar met Etruskische inscripties

Olifanten MB

 

OdeAanJGTekening

  Tegeltjes MB

 

Lungiana, Toscane

In het "vergeten Toscane" ligt de streek Lunigiana, land van de maan. De borgo Pieve di Castevoli met de San Martinokerk uit 998 is een van oorsprong middeleeuws boerendorp. Het uitzicht op de Apenijnen en Apuaanse Alpen is spectaculair.
De pelgimsrouite La Via Francigena loopt dwars door Lungiana. De Bisschop van Canterburry liep deze route in het jaar 990 en werd in Rome door de paus gewijd tot bisschop. 

Hier bevindt zich de VILLA VALLE DEI FIORI (bloemenvallei), gelegen op 30 -minuten van de stranden van Versilia, Cinque terre, Luca/Pisa, Genua en Parma.

Artist in residence

Kunstenaars bieden wij de mogelijkheid om onderzoek te doen, nieuw werk te creëren of tentoonstellingen voor te bereiden.

  1. Inspirerende natuurlijke omgeving met mooie wandelingen
  2. Een werkruimte binnen
  3. Een buiten werkruimte
  4. Mogelijkheid tot begeleiding / coaching
  5. Terras met uitzicht
  6. Vanaf € 250 per week per persoon (afhankelijk van gebruik van coaching, verwarming, verblijfsduur)

Maak  een afspraak om vrijblijvend kennis te maken.

Logo

Contact

Op zoek naar een authentieke accomodatie in het noorden van Toscane, neem dan contact op met:

Margreeth Brokking
Villa Valle dei Fiori
Pieve di Castevoli 5 en 20
54026 Mulazzo (MS) 

Tel +31 611 593 956
margreethbrokking@gmail.com 
of
jvanhoudt@lunigiana.info
Tel: +39 328 2694 742

Routebeschrijving